//
Вие читате...
Uncategorized

Павле Трајанов реагира на Предлог-законот за млади

Пратеникот Павле Трајанов, член на владејачкото мнозинство во Парламентот, реагира со критички осврт на одредбите од Предлог-законот за млади со кои се предвидува огромно влијание на Владата во младинското организирање. Реакцијата на пратеникот Трајанов се поистоветува со аргументите на 38-те организации кои ја предводат иницијативата за одбрана на младинското учество.
Извор: Алфа ТВ

Advertisements

Дискусија

Коментарите се затворени.

%d bloggers like this: