//
Вие читате...
Uncategorized

[Инфографика]: Забелешки на Предлог-законот за млади

Инфографикот подолу насловен Во одбрана на учеството: Забелешки на предлог законот за млади нуди визуелен приказ на дел клучните елементи на Предлог-законот и коментар на истите.

Инфографика: Во одбрана на учеството

Advertisements

Дискусија

Коментарите се затворени.

%d bloggers like this: