//
Почетна

Latest Post

Една птица пролет не прави – заеднички глас на младите од помалите етнички заедници

Една птица пролет не прави – заеднички глас на младите од помалите етнички заедници

Јавна дебата: Каква е позицијата на младите од помалите етнички заедници во Македонија?   По 18 јавни дебати во 18 градови во Македонија, денеска се одржува финалната јавна дебата насловена „Каква е позицијата на младите од помалите етнички заедници во Македонија?“  на која имаше можност да се чујат проблемите со кои се соочуваат припадниците на помалите … Continue reading

РЕПУБЛИКА МЛАДИ

Иницијатори

Advertisements